Main menu

Választási térképek – 2014.

A 2014. évi magyarországi parlamenti választásoknál a megelőző választáshoz képest módosult a választókerületek száma és területi kiterjedése.

A 2014. évi magyarországi országgyűlési választásra készülve hoztuk létre azokat az alaptérképi és térinformatikai adatállományokat, melyek az Országgyűlési Egyéni Választókerületek lehatárolását, valamint a kapcsolódó elemzési adatbázisokat  tartalmazzák.

 

Vaktérképek


Szabadon letölthető és használható képállományok (vaktérképek)  a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület határvonalával.

Nyomdakész állományok


A0-s méretarányú papírtérképhez előkészített nyomdai állományok kékárnyalatos és színes változatban a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület területi beosztásával.

Digitális vektoros állományok


EOV és WGS84 vetületi rendszerű digitális vektoros térképállományok a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület határvonalával, azonosítójával és nevével.

Térinformatikai adatbázisok


Település (kerület) szintű komplex térképi és statisztikai adatbázisok összehasonlító területi elemzésekhez a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület lehatárolásával.

Valamennyi adatbázis a GeoX térinformatikai Kft. tulajdona, ha egyedi igénye van lépjen kapcsolatba velünk! »

Választás 2014 – elemzések, térképek, érdekességek »

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36-1 439-0055
Fax.: +36-1 700-2085