Main menu

Utca szint

A felhasználói és üzleti igényekhez igazodva készül a 100×100 utca szintű vásárlóerő adatbázis, mely a területi különbségek településen belüli vizsgálatát teszi lehetővé a lakónépesség, a beépítési jelleg, az ingatlanállomány és a jövedelmi viszonyok részletes adatainak egyidejű, térkép alapú elemzésével.

bemutató felület eléréséhez kattintson a képre, majd válasszon egy vizsgálati mutatót. A vizsgálati mutatókról bővebben itt tájékozódhat »

GeoIndeX elemzési adatbázisok a magyar városokra

A GeoIndeX utca szintű vásárlóerő adatbázisa Budapestre, Magyarország megyeszékhelyeire, nagyvárosaira, járás központ településeire (2018-tól), Budapest agglomerációs településeire, és valamennyi 20 000 főnél népesebb, összesen 246 magyar településre biztosít  elemzési adatsorokat és számított mutatókat kerület (csak Budapest), városrész és utca szinten (100×100 méteres területi egységek) .

Mintaelemzések utca szintre »

Elemzési adatbázis utca szinten

A GeoIndeX 100×100 adatbázisa mind a 246 érintett településre egységes szerkezetben tartalmazza az alábbi témakörökbe tartozó alapadatokat és számított mutatókat:

  • a lakónépesség összetétele (pl: korcsoportok megoszlása),
  • a beépítések jellege,
  • a jövedelmi helyzet és
  • a vásárlóerő területi különbségeire, valamint
  • a napközbeni népesség megoszlására.

Az adatbázis segítséget nyújthat a vásárlóerő területi különbségeinek vizsgálatához. A lakókörnyezeti jellemzők elemzéséhez, összehasonlításához. Az adatbázisok térképi elemzésre előkészített formában térinformatikai adatbázisként vagy címhez köthető elemzési adatbázisként is megvásárolható.

Mintaelemzések az adatbázis használatával

1 10 11 12

Tudjon meg többet az adatbázis mutatóiról! »


Elemzési és konzultációs szolgáltatás

Üzleti térinformatikai térképeink, adatbázisaink és szolgáltatásaink használatával vállaljuk:

  • egyedi- üzleti célú elemzések készítését a 100x100 adatbázis és a POIX adatbázis összekapcsolásával,
  • egyedi vonzáskörzet lehatárolást és a vonzáskörzetbe eső terület lakókörnyezeti elemzését, az elemzési eredmények térképes-táblázatos-szöveges összefoglalását, igény szerint kiértékelését.

Ebben az esetben önnek nem kell megvásárolnia a forrásadatokat. Konzultáció keretében munkatársainkkal ön egyezteti az elemzési célt, közösen meghatározzuk az elemzésbe bevont adatköröket és az elvárt kimenetet, és mi elvégezzük az elemzést.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat! »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085