Main menu

Régiók / Megyék

Hivatalos adatforrásból a társadalmi és gazdasági folyamatokat leíró részletes statisztikai adatsorok  sok esetben csak régió vagy megyei szintre érhetők el Magyarországon. Célunk, hogy a területi különbségek vizsgálatához minél alacsonyabb területi szintre (település, irányítószám, kerület, vagy akár utca szint) biztosítsuk az elemzési adatokat az ön számára.

GeoIndex elemzési adatbázis a magyarországi régiókra és megyékre

A GeoIndex rendszerében létrehozott üzleti térinformatikai elemzési adatbázisok közül az ArcAdat adatbázis tartalmaz megye és régió szintű elemzési adatsorokat egységes szerkezetben az alacsonyabb területi egységek (kistérség, járás, település, Budapest kerületei) elemzési adataival.

Mintaelemzések az adatbázisból


Elemzési témakörök régió és megye szinten

Magyarország demográfiai jellemzői, jövedelmi viszonyai és fogyasztási szokásai, a foglalkoztatás és munkanélküliség mértéke és összetétele, a lakásállomány és a háztartások jellemzői...
Mindez egy helyen térinformatikai feldolgozáshoz előkészített formában a 2000-2014 időszakra régió és megye szintű részletes elemzési adatokkal.

Letölthető dokumentumok

little-star Kapcsolódó térképek, szolgáltatások

A regionális és megyei szintű adatbázisok térképi megjelenítését, elemzését segítik a cégünk által készített és forgalmazott elemzési térkép az ArcMagyarország térkép, amely Magyarország valamennyi közigazgatási egységét, és közlekedési hálózatát tartalmazza, M=1:250 000 méretaránynak megfelelő térképi pontossággal, vektoros állományként.

A térinformatikai állományok megfelelő használatához, valamint a sikeres területi elemzések elvégzéséhez különböző térinformatikai szolgáltatásokkal is állunk az ön rendelkezésére!

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085