Main menu

Irányítószámok / Városrészek

A lakókörnyezet és a vásárlóerő területi különbségeinek vizsgálatához a nagyvárosokban nem elég a település szinten rendelkezésre álló adatok elemzése. Igaz ez Magyarországra is.

GeoIndeX elemzési adatbázisok a magyar nagyvárosokra

A GeoIndeX rendszerébe tartozó elemzési adatbázisok Budapestre, Magyarország megyeszékhelyeire és nagyobb városaira (20 000 főnél népesebb települések), valamint a budapesti agglomerációba tartozó településekre ezért biztosít település szint alatt is elemzési adatsorokat és számított mutatókat kerület (Budapest), városrész és utca (100×100 méteres területi egységek) szinten.

Mintaelemzések az adatbázisokból


1 2 3 7

Kapcsolódó elemzések  »

Megvásárolható adatbázisok Irányítószám / Városrész szinten

A települési vásárlóerő adatbázis a részletes jövedelmi adatokat nem csak település szinten, hanem valamennyi irányítószám egységre is tartalmazza.

Az  utca szintű vásárlóerő adatbázis a fővárosra, valamennyi magyarországi nagyvárosra, valamint Budapest agglomerációs településeire tartalmazza a demográfiai jellemzőkre, a lakásállomány összetételére és a beépítések jellegére vonatkozó idősoros adatokat. Az adatbázis lehetővé teszi az adatok városrész szintű aggregálását és elemzését is.

Kapcsolódó térképek, adatbázisok

Az irányítószám, városrész szintű adatbázisok térképi megjelenítését, elemzését segítik a cégünk által készített és forgalmazott elemzési térképek, adatbázisok:

  • ArcMagyarország térkép - Magyarország közigazgatási térképe, mely Magyarország valamennyi közigazgatási egysége mellett, több, mint 100 település városrészeit, valamint az irányítószám körzeteket is tartalmazza M=1:250 000 méretaránynak megfelelő térképi pontossággal, vektoros állományként.
  • Az országos utcatörzs - Magyarország részletes utcanév referencia adatbázisa, mely egységes szerkezetben tartalmazza Magyarország valamennyi településének utcaneveit, a házszám adatokkal és a koordinátákkal (x, y és/vagy lat, lon koordináták)
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085