Main menu

Budapest kerületei

Budapest speciális helyzete és lakónépessége miatt a lakókörnyezet és a vásárlóerő térbeli különbségeinek meghatározásához nem elég a település szinten rendelkezésre álló adatok elemezhetősége.

GeoIndeX elemzési adatbázisok Budapest kerületeire

A GeoIndeX rendszerébe tartozó elemzési adatbázisok Budapest kerületeire, valamint utca szinten (100×100 méteres területi egységekre) is biztosítanak elemzési adatsorokat és számított mutatókat a területi különbségek árnyaltabb vizsgálatához.

Ismerje meg adatbázisainkat! »

Mintaelemzések az adatbázisok használatával

1 2

A legfrissebb elérhető adatsorok Budapest kerületeire - 2015. év, utca szintre - 2016. év, népesség és vásárlóerő számítási adatok már 2016-re is elérhetők. Adatbázisok frissítési ütemei »

Megvásárolható adatbázisok Budapest kerületei szinten

Az ArcAdat adatbázis számos társadalmi és gazdasági statisztikai adatsort tartalmaz Budapest kerületeire, egységes szerkezetben a települési (és a magasabb közigazgatási) szinttel, így azok adatai könnyen összehasonlíthatóvá válnak az üzleti célú területi elemzések készítésekor. A demográfiai jellemzők, a munkanélküliségi helyzet, a lakásállomány összetétele és minősége, az oktatási, szociális és egészségügyi ellátás szintje, a vállalkozások száma és helyzete, valamint az idegenforgalom mutatói mind meghatározó tényezők az üzleti térinformatikai elemzések során.

A 100x100 utca szintű vásárlóerő adatbázis utca szinten tartalmazza a demográfiai jellemzőkre, a lakásállomány összetételére és a beépítések jellegére valamint a jövedelmi helyzetre és a vásárlóerő területi megoszlására vonatkozó idősoros adatokat Budapest minden lakott területére.Tudjon meg többet az adatbázisokról! »

Üzleti térinformatikai szolgáltatások

A GeoIndeX adatbázisokra alapozottan vállalkuk különböző helyfüggő elemzések készítését:

  • lakókörnyezeti elemzések,
  • elérési- és vonzáskörzet elemzések,
  • konkurencia és lefedettségi elemzések.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085