Main menu

Adatbázis leválogatás

Az adatbázis leválogatás célja, hogy a GeoIndeX rendszerébe tartozó adatbázisokból, ön csak a saját elemzési vagy szolgáltatás céljaihoz szükséges alapadatokat vásárolja meg – igény szerint – azok megfelelő összekapcsolásával, strukturálásával.

Az adatbázisok forrása

Az adatbázis leválogatások  forrása – az elemzési célok függvényében – egyaránt lehet:

POIX adatbázis – mely kategóriákba és alkategóriákba sorolt POI (érdekes és fontos helyek) elemeket tartalmaz. A leválogatott POIX adatbázis egyaránt kiegészítő adatbázisa lehet navigációs alkalmazásoknak, konkurencia-elemzéseknek, vagy lakókörnyezeti elemzéseknek.

100×100 adatbázis – mely mely minden 20 000 főnél népesebb magyarországi településre tartalmaz demográfiai, jövedelmi és vásárlóerő adatokat. A leválogatott 100×100 adatbázis a lakókörnyezeti elemzések valamint területi vásárlóerő potenciál mérések kiegészítő adatbázisaként is használható.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

POIX és 100×100 – elemzési lehetőségek

A POIX adatbázis kategóriaelemeinek egyedi leválogatása és térképi megjelenítése összekapcsolva a 100×100 adatbázisból származó lakókörnyezeti adatokkal nagy mértékben támogatható a telephelyválasztás, vagy a konkurencia elemzés is.

Kérdezze munkatársainkat! »

Kapcsolódó szolgáltatások

Az adatbázis leválogatásokhoz kapcsolódóan vállaljuk komplex elemzések elkészítését. Az ön ügyfelekhez/partnerekhez kapcsolódó adatainak és saját elemzési adatainknak összekapcsolását. Vállaljuk továbbá ügyféladatbázisok magyarországi címadatainak tisztítását és geokódolását, ezzel készítve elő azokat további területi elemzésekhez.

Elemzési példák, megoldások >>

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085