Main menu

Térinformatikai szolgáltatások

A GeoIndeX rendszeréhez tartozó adatbázisokra alapozottan egyedi térinformatikai szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. A pontos célmeghatározást térítésmentes konzultációval is segítjük. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Adatbázis leválogatások

Az adatbázis leválogatás célja, hogy a GeoIndeX rendszerébe tartozó adatbázisokat az egyedi elemzési elképzelésekhez igazított adatmélységben, tartalommal és struktúrában adjuk át megrendelőink részére. Igény szerint az adatokat térképi elemzésre előkészített formában, a térképekkel összekapcsolva szállítjuk. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Körzet-lehatárolások

A körzet lehatárolások egyaránt jelenthetnek vonzáskörzet elemzést, terjesztési körzet lehatárolást és – optimalizálás, autós elérési idők szerinti zónalehatárolásokat, vagy akár terület alapú konkurencia elemzést is. Munkatársaink a GeoIndeX adatbázisok felhasználásával – igény szerint a megrendelő belső üzleti adataival összekapcsolva – készítik el azokat az elemzési térképeket és kapcsolódó összesítő táblázatokat, melyek segítik a döntéshozatali folyamatokat. A részletekről kérdezze munkatársainkat »

Lakókörnyezeti elemzés

A lakókörnyezeti elemzés egyaránt fontos lehet az ügyfél-minősítési folyamatokban, (pl.: biztosítási kockázati besorolás), vagy a vásárlóerő potenciál területi vizsgálatakor. A lakókörnyezeti elemzések az ingatlanpiaci szolgáltatások meghatározó elemei is lehetnek. A lakókörnyezeti elemzésekhez egyaránt biztosítjuk a megfelelő elemzési adatbázisokat és térképes elemzési szolgáltatásokat is.A részletekről kérdezze munkatársainkat »

Mintaelemzések a szolgáltatások használatával

1 2 3 4 14

Elemzésekhez kapcsolódó bejegyzések »

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Ha fejlesztési céljai túlmutatnak az adatbázisok megvásárlásán, és értékesítési folyamatait, CRM rendszerét, vagy akár a marketing-hatékonyság mérését, optimalizálását térképi alapokra helyezné, úgy komplex térinformatikai megoldások megvalósításával, fejlesztésével is állunk rendelkezésére. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Kapcsolódó szolgáltatások

Egyre több szakterületen merül fel az igény a nagy mennyiségben keletkező helyhez köthető ügyféladat kezelésére, elemzésére. Ilyenek lehetnek a hűségkártyák adatai, kasszalekérdezések adatai, címhez, partnerhálózathoz köthető adatok és még sok minden más. De ugyanígy igény lehet a hálózatfejlesztés vagy a telephelyválasztás során a lakókörnyezet, a helyi vásárlóerő pontosabb megismerésére.

Konzultáció, tanácsadás
Munkatársaink segítséget nyújtanak a megfelelő adatbázisok, szolgáltatások, szükség esetén a megfelelő elemzési szoftverek kiválasztásában, integrálásában, a lehetőségek feltérképezésében. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Terméktámogatás, oktatás

Amennyiben már sikerült kiválasztani, hogy milyen adatbázisok és térinformatikai szolgáltatások használatával, milyen szoftverkörnyezetben kívánja megvalósítani térinformatikai fejlesztését, akkor az adatbázisok, szolgáltatások pontos megismerését célzott, személyre szabott oktatással is támogatjuk. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085