Main menu

Térinformatikai szolgáltatások

A GeoIndeX rendszeréhez tartozó adatbázisokra alapozottan a legkülönfélébb üzleti térinformatikai szolgáltatásokkal állunk az ön rendelkezésére. Válassza mindig a céljaihoz illeszkedő szolgáltatást, kérje munkatársaink segítségét!

Adatbázis leválogatások

A GeoIndeX rendszerébe tartozó elemzési adatbázisok különböző területi szintekre,  témakörökben és adatmélységben készülnek. Egyaránt használhatók területi összehasonlító elemzésekhez, egyedi körzetlehatárolásokhoz, vagy navigációs szolgáltatásokhoz.

Részletek az adatbázis leválogatásokról »

Körzet-lehatárolások

Vonzáskörzet elemzés, terjesztési körzet lehatárolás és optimalizálás, elérési idők szerinti zónalehatárolások, konkurencia elemzés mind olyan üzleti folyamat, mely hatékonyan támogatható térinformatikai elemzésekkel. Munkatársaink a GeoIndeX adatbázisok felhasználásával – igény szerint összekapcsolva az ön saját üzleti adataival – elkészítik azokat az elemzési térképeket és kapcsolódó összesítő táblázatokat, melyek segítik önt a döntések előkészítésében, prezentációban.

Részletek a körzetelemzés lehetőségeiről »

Lakókörnyezeti elemzés

A lakókörnyezeti elemzés egyaránt fontos lehet az ügyfél-minősítési folyamatokban, mint pl.: biztosítási kockázati besorolás, de akár a vásárlóerő potenciál területi vizsgálatakor is. A lakókörnyezeti elemzések az ingatlanpiaci szolgáltatások meghatározó elemei is lehetnek. A lakókörnyezeti elemzésekhez egyaránt biztosítjuk a megfelelő elemzési adatbázisokat és térképes elemzési szolgáltatásokat is.

Részletek a lakókörnyezeti elemzésekről »

Mintaelemzések a szolgáltatások használatával

1 2 3 13

Elemzésekhez kapcsolódó bejegyzések »

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Ha fejlesztési céljai túlmutatnak az adatbázisok megvásárlásán, és értékesítési folyamatait, CRM rendszerét, vagy akár a marketing-hatékonyság mérését, optimalizálását térképi alapokra helyezné, úgy komplex térinformatikai megoldások megvalósításával, fejlesztésével is állunk rendelkezésére.

Kérdezze munkatársainkat »

Kapcsolódó szolgáltatások

Konzultáció, tanácsadás

Egyre több szakterületen merül fel az igény a nagy mennyiségben keletkező helyhez köthető ügyféladat kezelésére, elemzésére. Ilyenek lehetnek a hűségkártyák adatai, kasszalekérdezések adatai, címhez, partnerhálózathoz köthető adatok és még sok minden más. De ugyanígy igény lehet a hálózatfejlesztés vagy a telephelyválasztás során a lakókörnyezet, a helyi vásárlóerő pontosabb megismerésére.
Munkatársaink segítséget nyújtanak a megfelelő adatbázisok, szolgáltatások, szükség esetén a megfelelő elemzési szoftverek kiválasztásában, integrálásában, a lehetőségek feltérképezésében.

Kérdezze munkatársainkat »

Terméktámogatás, oktatás

Amennyiben már sikerült kiválasztani, hogy milyen adatbázisok és térinformatikai szolgáltatások használatával, milyen szoftverkörnyezetben kívánja megvalósítani térinformatikai fejlesztését, akkor az adatbázisok, szolgáltatások pontos megismerését célzott, személyre szabott oktatással is támogatjuk.

Kérdezze munkatársainkat »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085