Main menu

POIX adatbázis szolgáltatások

A POIX adatbázis nem csak navigációs vagy szolgáltatás kereső alkalmazásokban használható, hanem egyedi elemzések alapadatbázisának is alkalmas különböző elemzési szolgáltatások keretében.

Mintaelemzések az adatbázis felhasználásával

1 2 3

POI sűrűségi elemzések készítése

A POIX adatbázisra alapozottan vállaljuk - különböző területi szintű -  elemzések készítését. Ön meghatározza, hogy:

  • milyen területi egység, pl egy város, kistérség, megye, vagy egyedileg meghatározott terület, és
  • milyen adatkörök, pl: áruházláncok, bankfiókok, oktatási vagy egészségügyi intézmények, vagy akár szálláshelytípusok érdeklik.

Mi elkészítjük az adott területi egységre vonatkozó POI sűrűségi elemzést, igény esetén az eredményeket térképen is megjelenítjük.

Az elemzések egyaránt hasznosak lehetnek ellátási körzetek lehatárolásához, telephely-választási folyamat során, vagy egy-egy terület szolgáltatási ellátottságának vizsgálatához is.

A lehetőségekről kérdezze munkatársunkat! »

Környezettanulmányok készítése

A POIX adatbázis összekapcsolható település vagy - nagyobb városokban - utca szintű statisztikai adatbázisokkal vagy a lakókörnyezetet és a vásárlóerő területi különbségeit leíró elemzési adatbázisokkal.

Környezettanulmány készítése során

Ön meghatározza

  • a területi egységet, vagy megad egy konkrét helyszínt,
  • vizsgálati zónát (pl: 500 m, 1 km)

Ön kiválasztja

  • hogy milyen POI kategória elemeket vonjunk be az elemzésbe, illetve
  • hogy milyen lakókörnyezeti jellemzőket jelenítsünk meg a térképen

Mi elkészítjük a szempontrendszernek megfelelő elemzési térképeket és vezetői összefoglalót akár szöveges, akár táblázatos formában is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! »

Komplex elemzőrendszer kialakítása telepítése

Amennyiben ön saját cégén belül végzi a piackutatási, ügyfélvizsgálati, telephely-választási és egyéb marketing és értékesítési elemzéseit és ezeket a rendszereket szeretné kiegészíteni térképes elemző és megjelenítő felülettel. Vagy az elérhető település és utca szintű társadalom- és gazdaságstatisztikai adatokat, vásárlóerő adatbázisokat szeretné összekapcsolni saját ügyféladatbázisaival és elemzési adataival, úgy vállaljuk a céljainak leginkább megfelelő szoftver-adat-térkép és szolgáltatáscsomag összeállítását, a rendszer telepítését és oktatását is.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Mintaelemzések POIX adatbázis és vásárlóerő adatok összekapcsolásával

Elemzési szolgáltatásaink a POIX adatbázis megvásárlása nélkül biztosítják önnek a megfelelő elemzési térképeket, az összegző statisztikák elkészítését. Környezettanulmányok készítése kérhető csak a GeoX Kft. adatbázisaira alapozottan, vagy akár az ön egyedi ügyféladatbázisainak kapcsolt felhasználásával is.

Lépjen kapcsolatba velünk »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085