Main menu

Országgyűlési egyéni választókerületek területi beosztása

Jogszabályi háttér

Az országgyűlési képviselők választásáról” szóló 2011. évi CCIII. törvény 2. számú melléklete határozza meg az egyéni választókerületek sorszámát, székhelyét és területi beosztását. A jogszabály szövege alapján készültek azok az elemzési alaptérképek, melyek segítségével a választókerületekre készíthetők elemzések.

Választókerületi térképek – mintaállományok

Térképek az Országgyűlési Egyéni Választókerületekről

Szabadon letölthető és használható képállományok (vaktérképek)  a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület határvonalával. Nézze meg, használja ingyen! »

Nyomtatható papírtérképhez szerkesztett nyomdakész állomány 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület határvonalával, kartografált térképi adattartalommal. Nézze meg, ellenőrizze! »

Digitális vektoros térképállomány területi elemzésekhez a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület határvonalával, azonosítójával és nevével. Nézze meg, próbálja ki! »

Térinformatikai adatbázisok település (kerület) szintű komplex térképi és statisztikai adatbázisok összehasonlító területi elemzésekhez a 106 Országgyűlési Egyéni Választókerület lehatárolásával. Nézze meg, rendelje meg! »

A GeoIndeX rendszerében készülő adatbázisok közül az ArcAdat adatbázis tartalmaz elemzési adatsorokat a 2006. évi és a 2010. évi választásokra településenkénti bontásban. Nézze meg, rendelje meg! »

A GeoX Kft. által készített és forgalmazott digitális vektoros térinformatikai adatállományok közül az ArcMagyarország térkép tartalmazza az országgyűlési egyéni választókerületek határvonalát, kapcsolt leíró adatként az adatbázis tartalmazza a választókerület megyéjére, nevére és központjára vonatkozó adatokat, valamint a körzet népességét, a választópolgárok és a fiatalok számát. Tudjon meg többet a térinformatikai állományról! »

Ha egyedi igénye van, vagy az állományokat továbbértékesítené, lépjen kapcsolatba velünk »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085