Main menu

Járásközpontok vásárlóereje – új adatsorok elemzésekhez – 2018

2018 január elsejétől új településekkel bővült a 100×100 utca szintű vásárlóerő adatbázis. A megyeszékhelyek, megyei jogú városok, budapesti agglomerációs települések és a 20 000 fő feletti lakosú települések mellett már elérhetők a járás központ települések térképes vásárlóerő adatbázisai is. Az adatbázis így 110 településsel bővült.

Interaktív térkép a magyar nagyvárosokra és Budapest agglomerációjára »

Elemzési lehetőségek

Az adatbázis lehetővé teszi – már nem csak Budapest és agglomerációja, vagy a megyeszékhely- települések összehasonlító elemzését, a területi különbségek hatékony vizsgálatát. Az elemzési témakörök között egyaránt szerepelnek a népesség összetételére, a jövedelmi viszonyokra, a beépítés jellegére és a szolgáltatási ellátottságra vagy a napközbeni népesség – különböző szempontú – megoszlására vonatkozó alapadatok és számított mutatók.

Kapcsolódó adatbázisok, szolgáltatások

A térinformatikai elemzési alapadatbázis településenként is megvásárolható, térinformatikai szoftverrel szabadon feldolgozható, saját felhasználói adatokkal összekapcsolva tovább elemezhető. Igény szerint vállaljuk egyedi lakókörnyezeti vagy vonzáskörzet elemzés készítését is az előre egyeztetett tartalommal és formátumban.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085