Main menu

GeoXRaszter – a magyar települések utcakereső térképe

terkep.varosterkep.hu oldalon szabadon elérhető GeoXRaszter térkép és webes utcakereső szolgáltatás a GeoX térinformatikai Kft. folyamatosan frissített adatbázisaira alapozottan biztosítja a címkeresést, illetve az utcakeresését minden magyar településre.

Próbálja ki most!

GeoXMap-varosterkep-cimkeresovel

Budapest, Debrecen , Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Kecskemét, Nyíregyháza, Székesfehérvár és valamennyi magyar település egységes szerkezetű webes utcakereső szolgáltatása, negyedévente frissített címadatbázissal és térképi adatokkal.

Cím- és utcakereső szolgáltatás Magyarországra

A GeoXRaszter webes utcakereső felületen bármely magyar település valamennyi közterülete kereshető a település, irányítószám és a cím megadásával. A címkereső szolgáltatás nem csak a központi lakott címeket tartalmazza, hanem számos tanyavilági, zártkerti, vagy üdülőterületi beépítés, illetve ipari cím is kereshető (az adatbázis HRSZ-okat nem tartalmaz, csak egész házszámokat kezel nagy pontossággal).

Érdeklődjön a lehetőségekről! »

Cím- és utcakereső szolgáltatás referencia adatbázisa

A GeoXRaszter webes utcakereső szolgáltatás referencia címadatbázisa az országos utcatörzs adatbázis, mely minden magyar település valamennyi közterület elnevezését és házszámadatát tartalmazza a nekik megfelelő térbeli koordinátákkal (GPS adatok). Az adatbázis egyaránt megvásárolható címkereső szolgáltatásokhoz, címadatbázis egységesítéshez, vagy címnyilvántartások készítéséhez, karbantartásához.

Cím- és utcakereső szolgáltatás referencia térképe

A GeoXRaszter webes utcakereső szolgáltatás térképi alapját az azonos nevű GeoXRaszter térképsorozat biztosítja. A GoogleMaps-hez hasonlóan a térkép különböző méretarányban legenerált raszterkép csempékből áll. Ezek biztosítják, hogy nagyítás során az adott méretaránynak megfelelően változó adattartalmú, de térképészetileg egységes szerkezetű képet látunk. A térkép településenként, térségenként, vagy akár mérettartományonként is megvásárolható, saját alkalmazásba illeszthető, vagy térképszolgáltatásként is igénybe vehető.

 Érdeklődjön a lehetőségekről! »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085