Main menu

Elemzési adatbázisok és térképek Magyarországra

Üzleti térinformatikai elemzések készítésekor gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen térképen és milyen szoftverrel jelenítsük meg az elemzési eredményeket, ha már az elemzési alapadatok rendelkezésünkre állnak térképes elemzésre előkészített formában.

Térinformatikai szoftverek Magyarországon

A mintaelemzéseken bemutatott, GeoIndeX rendszerében fejlesztett elemzési adatbázisok a Magyarországon leginkább ismert és elérhető asztali térinformatikai szoftverek – MapInfo és ArcGIS szoftverek – bármelyikébe könnyen integrálhatók, megfelelő vektoros alaptérkép megléte esetén azon tematikus térképek formájában megjeleníthetők, egyéb üzleti vagy statisztikai adatokkal összekapcsolhatók, elemezhetők.

Elemzési Alaptérképek Magyarországon

Térképek közül a GeoX Térinformatikai Kft. által készített és forgalmazott vektoros Magyarország térképek adatszerkezetéhez illeszkednek a GeoIndex elemzési adatbázisai. Ezek a vektoros térképek MapInfo (.tab) és ArcGIS (.shape) szoftverek által  használt formátumokban is rendelkezésre állnak, így az adatokkal könnyen ér gyorsan összekapcsolhatók.


Kérdezze munkatársainkat »


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085