Main menu

Cím- és utcakereső szolgáltatás Magyarországra

Egyre több webes felületen találkozunk Magyarországra is címkereső szolgáltatással is. A felhasználói élményt javítja, ha egy ingatlankereső vagy szórakozóhely-ajánló, esetleg étterem-kereső vagy bármilyen más portálon látható címet rögtön meg is jeleníthetünk térképen. Sok embernek ilyenkor rögtön a GoogleMaps lehetőségei jutnak eszébe, de…

…..ha ön nem akarja saját alkalmazásába a GoogleMaps megoldását illeszteni, akkor….

Nézze meg referencia térképünket! »

GeoX címkereső szolgáltatás Magyarországra

A GeoX Kft. térkép és címkereső szolgáltatása kimondottan a magyar címekre fejlesztett szolgáltatás. A szolgáltatás alapjául szolgáló referencia címadatbázis és térkép folyamatosan frissített és karbantartott.

Ha önnek fontos, hogy olyan adatbázist és térképet használjon címei kereséséhez és megjelenítéséhez, amely folyamatosan karban tartott és a fejlesztő figyelembe veszi az ön visszajelzéseit, akkor használja ki a GeoX Kft. nyújtotta lehetőségeket!

Címkereső és címmegjelenítő szolgáltatásunk – saját térképeinkre és referencia adatbázisainkra alapozottan – biztosítja önnek a magyarországi címek webes felületen keresztül történő címkeresését és térképi megjelenítését.

Tesztelje címkeresőnket most! »

GeoX koordináta-kereső szolgáltatás Magyarországra

A GeoX Koordináta-kereső szolgáltatása Magyarország területén belül – inverz geokódoló szolgáltatás használatával –  adja vissza a megadott koordinátához legközelebb eső valós címet. A koordináta megadása történhet EOV koordinátákkal vagy WGS koordinátákkal (GPS-ben általánosan használt koordináta).

A koordináta kereső és -visszajelző szolgáltatás használatakor a bemutató felületen a “Koordináták” gombbal hívható elő a koordináta kereső és visszajelző ablak. A kurzor mozgatásával folyamatosan látszik az aktuális koordináta, illetve koordináta adatok megadásával térképi pont kerül lehelyezésre.

Próbálja ki most! »

Lépjen kapcsolatba velünk »

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085