Main menu

A népességszám változása Budapest kerületeiben – 2015

A népességszám változása Budapest kerületeiben képet ad arról, hogy mely városrészek fejlődnek dinamikusan, melyek azok, amelyek népessége valamely okból csökken.

Népességváltozás vizsgálata idősoros adatokkal

Budapest lakónépessége évről évre változik, ezen belül is eltéréseket figyelhetünk meg az egyes kerületek lakónépességének alakulásában. A változások nyomon követése fontos szempont az üzleti célú területi elemzések kapcsán is. Ezért tartjuk karban és frissítjük folyamatosan demográfiai adatbázisainkat mind település, mind kerület és a 20 ezer főnél népesebb települések esetében utca szinten is.

Budapest kerületeinek népessége - 2015.01.01

Budapest kerületeinek népessége – 2015.01.01

Elemzések Budapestre »

Az adatbázisok lehetőséget biztosítanak a tendenciák vizsgálatára, a területi különbségek elemzésére a legkülönbözőbb területi egységekre térségi – települési szinttől, az irányítószám – kerület szinten át egészen az utca szintig.

Népességszám változása Budapest kerületeiben - 2015

Népességszám változása Budapest kerületeiben – 2015

Népesség – jövedelem – vásárlóerő

Saját üzleti vagy egyéb területi adatokkal, részletes – pl.: korcsoportos népesség, vagy jövedelem – adatokkal összekapcsolva az adatbázisok jó hátteret biztosítanak, mind az értékesítési hatékonysági elemzések, mind a vonzáskörzet, ellátási-terület elemzések vonatkozásában.

Elemzési lehetőségek és adatbázisok » 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Letölthető anyagok

Kapcsolat


GeoX Kft.
1035 Budapest
Kerék utca 80.
Tel.: +36 1 439 0055
Fax.: +36 1 700 2085